Sarlota cu frisca

Printeaza

Sarlota cu frisca din: piscoturi de sampanie, frisca, gelatina, fructe, colorant.

Ingrediente:Sarlota_cu_frisca

  • 200 g piscoturi de sampanie
  • un litru frisca lichida
  • gelatina pentru un litru de lichid
  • 250 g fructe rosii
  • cateva picaturi colorant rosu

 

Mod de preparare:

Se pune gelatina la înmuiat în apă rece în cantitatea indicată pe pachet. Se bate frişca şi apoi se toarnă gelatina şi se amestecă foarte bine. Se împarte frişca în două şi, într-o parte, se picură colorant si se amestecă cu jumătate din cantitatea de fructe.

Un vas cu pereţi drepţi se tapetează cu pişcoturi puse pe verticală, se toarnă spuma colorată şi apoi spuma albă. Se acoperă cu restul de pişcoturi, se înveleşte toată şarlota în folie alimentară şi se dă la rece pentru 12 ore.

Se serveşte cu restul de fructe şi se decorează cu frunzuliţe de mentă.

Sarlota cu frisca

Sarlota_cu_frisca

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.