Sarlota cu branza si sos de fructe

Printeaza

Sarlota cu branza si sos de fructe din: foaie de napolitana, branza de vaci, suc, zahar, dulceata de fructe, frunze de menta, fructe.

Ingrediente:Sarlota_cu_branza_si_sos_de_fructe

  • o foaie de napolitana
  • 200 g branza de vaci
  • 150 ml suc din compot de fructe sau sirop
  • zahar, dupa gust

pentru servit:

  • dulceata de fructe
  • frunze de menta
  • fruncte dupa preferinta

 

Mod de preparare:

In tava mare de cuptor se asază foaia de napolitană şi se umezeşte cu sucul.

Se pune puţin lichid, cât să se înmoaie uşor foaia şi să se poată tăia. Se tapetează cu soldăţeii de napolitană pereţii formelor.

Brânza de vaci se mixează cu o lingură de sirop pentru a obţine o pastă fină şi apoi se adaugă zahărul şi se încorporează bine.

Se toarnă jumătate din cantitatea de brânză în forme, la mijloc se pune un strat de soldăţei de napolitană înmuiată şi se acoperă cu a doua parte a brânzei.

Formele se acoperă cu folie alimentară şi se dau la frigider pentru 2 ore.

Se scot din forme pe farfurii pe care deja au fost puse 2 linguri de dulceaţă de fructe şi se servesc cu fructe şi frunze de mentă.

Sarlota cu branza si sos de fructe

Sarlota_cu_branza_si_sos_de_fructe

Pofta buna!

 

 

 

Sarlota cu ciocolata si frisca

Sarlota cu ciocolata si frisca din: ciocolata, frisca, zahar, lapte, unt, oua. Ingrediente: 250 g ciocolată 200 ml frişca lichidă 300 g zahăr 50 ml lapte 100 g unt 4 oua Pentru servit: 50 ml frişcă bătută scorţişoară mentă proaspătă   Mod de preparare: Se pun ciocolata cu laptele la topit la bain-marie şi, după […]

Prajitura cu nuca de cocos

Sarlota de ciocolata alba

Sarlota de ciocolata alba din: piscoturi, ciocolata, oua, lpate, amidon, zahar, compot. Ingrediente: 20 de piscoturi 200 g ciocolată albă 4 ouă 800 ml lapte 2 linguri amidon de porumb 150 g zahăr 200 ml compot de mere   Mod de preparare: Se amestecă ouăle cu zahărul până la omogenizare, apoi se adaugă amidonul. Se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.