Sarbusca

Printeaza

 Sarbusca

Ingrediente:Sarbusca

  • 1 l apă
  • 2 l zer
  • 1 morcov mijlociu
  • 1 ceapă
  • 300 g cartofi
  • 1 lingură mălai
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Se pune la fiert într-o oală cu apă, un morcov întreg şi o ceapă tăiată mărunt. Când a început să fiarbă, se adaugă cartofii curăţaţi şi tăiaţi în bucăţi potrivite.

După ce se fierb şi cartofii, se toarnă zerul rămas de la strecuratul brânzei de vaci.

Se potriveşte de sare. Se lasă să dea din nou în clocot şi se adaugă o lingură de mălai tumat în ploaie, ca grişul.

După câteva minute ciorba este gata.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. N-am mai auzit de reteta asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.