Săraţele din cartofi cu chimen

Printeaza

Săraţele din cartofi cu chimen 

Ingrediente:Săraţele din cartofi cu chimen

  • 400 g cartofi
  • 400 g margarină
  • 400 g făină
  • sare
  • 2-3 albuşuri
  • chimen

 

Mod de preparare:

Fierbi cartofii în coajă, apoi îi cureţi şi îi treci prin maşina de tocat. Amesteci apoi piureul obţinut cu margari­na, făina şi sarea.

Pe o planşetă presărată cu făină, formezi batoane lungi şi subţiri pe care le tai în bucăţi de 10-12 cm. Le ungi cu albuş, le presari cu sare amestecată cu chimen şi le coci la foc potrivit.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.