Saratele cu cascaval

Printeaza

Saratele cu cascaval din: unt, parmezan, cascaval, sare, boia, galbenusuri, smantana, faina, praf de copt, mac, susan, fistic, chimen, sare.

Ingrediente:Saratele_cu_cascaval

  • 150 g unt
  • 60 g parmezan
  • 120 g cascaval moale ras
  • 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita boia
  • 2 galbenusuri
  • 100 ml smantana
  • 250 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • mac
  • susan
  • fistic
  • chimen
  • sare

 

Mod de preparare:

Se amestecă untul cu cele două feluri de caşcaval, sare, boia, 1 gălbenuş şi smântână.

Se amestecă făina cu praf de copt şi se frământă cu compoziţia de mai sus.

Se face o bilă de aluat şi se înfăşoară în folie; se dă la frigider 60 min.

Cuptorul se încinge la 200 °C. Se întinde o foaie de aluat groasă de 4-5 mm şi se decupează fur­securi sau batonaşe; se ung cu gălbenuş bătut.

Se presară pe fiecare mac, susan, fistic, chimen şi pe toate se presară sare. Se coc 12-15 minute.

Saratele cu cascaval

Saratele_cu_cascaval

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.