Saratele (varianta)

Printeaza

Saratele 

Saratele (varianta) Ingrediente:

  • 1 pachet margarină
  • 1 pachet drojdie
  • 2 linguriţe sare
  • 2 linguriţe chimen
  • 2 linguriţe muştar
  • făină cât cuprinde

 

Mod de preparare:

Intr-un castron mai mic pui puţină făină şi drojdia dizolvată în apă, şi laşi să crească. Muştarul îl pui într-un pahar cu apă amestecându-l bine.

Intr-un castron mai mare vei pune făina, sarea, chimenul, muş­tarul cu apa, margarina şi drojdia şi amesteci bine până iese o cocă potrivită, care să nu ţi se lipească de mâini.

Laşi la crescut 30 de minute. După ce a crescut, întinzi foi nici sub­ţiri, nici groase şi le tai cu formele. Le pui pe o tavă în cuptorul încins şi le laşi până se rumenesc.

Saratele

Saratele (varianta)

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.