Saramură de crap

Printeaza

O reteta delicioasa de saramura de crap din: crap, rosii, ardei gras, ardei iute, ceapa, leustean, patrunjel, sare, piper si usturoi.

Ingrediente:Saramură de crap

  • un crap de 1 -1,5 kg
  • 6 roşii
  • 2 ardei graşi
  • 1 ardei iute
  • 3 cepe
  • 1 legătură leuştean
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • piper
  • 2-3 căţei de usturoi

Mod de preparare:

Cureţi peştele de solzi şi de intestine, îl sărezi bine şi îl frigi pe grătar. Separat, într-o crăticioară, pui la fiert 1 – 1,5 l de apă cu sare şi, când începe să fiarbă, adaugi legumele coapte şi tocate mărunt. Dai într-un clocot şi opreşti focul, acoperind cratiţa cu un capac.

Pui peştele fript în cratiţă, peste legume, adaugi verdeaţa tocată mărunt, usturoiul şi piperul, acoperi cu capacul şi mai laşi 10 minute înainte de a servi saramura.

Saramură de crap

Saramură de crap

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.