Sarailie cu miere

Printeaza

Sarailie cu miere din: foi de placinta, nuc, zahar, miere, esenta de migdale, suc de lamaie, ulei.

Ingrediente:Sarailie cu miere

  • foi de plăcintă
  • 300 g nucă măcinată
  • 300 g zahăr
  • miere
  • esenţă de migdale
  • coajă rasă de lămâie
  • suc de lămâie
  • ulei

 

Mod de preparare:

Două foi de plăcintă se stropesc cu ulei, se presară au nucă măcinată, se rulează pe o an­drea, se încreţesc de la capete spre interior şi se aşază într-o tavă unsă cu ulei, trăgând andreaua.

Rulourile se aşazâ unul lângă altul în tavă, apoi se. taie bucăţi de 10 cm. Tava se lasă la cuptor 30 de minute. După ce se scot din cuptor, se stro­pesc cu un sirop preparat din zahăr, apă şi miere, fiert 10 minute.

Aromele se adaugă în sirop du­pă ce a fiert. Rulourile se lasă o zi în acest sirop.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.