Sandwich cu carne de curcan si salata de morcovi

Printeaza

Sandwich cu carne de curcan si salata de morcovi din: bagheta, pate de ficat, castravete, friptura de curcan, maioneza, ardei iute, menta, morcovi, varza rosie, ghimbir, otet de orez, zahar.

Ingrediente: Sandwich_cu_carne_de_curcan_si_salata_de_morcovi

  • 2 baghete mici
  • 50g pate din ficat de pui
  • 1/4 castravete, feliat subţire pe diagonală
  • 140g friptură de curcan, ruptă în bucăţi
  • 1 lingură de maioneză
  • 1 ardei iute roşu, 1/2 tocat fin, 1/2 feliat
  • 1 mână de frunze de mentă

Ingrediente pentru salata:

  • 2 morcovi, daţi pe răzătoarea mare
  • 75g varză roşie, feliată subţire
  • 1/4 linguriţă de ghimbir ras
  • 1/2 lingura otet de orez
  • 1/2 lingurita zahar

Mod de preparare:

Pentru a face salata, pune morcovii şi varza într-un bol mare. Intr-un alt bol, mai mic, combină ghimbirul, otetul din orez, zahărul şi un praf de sare. Toarnă acest dressing peste legume şi amestecă. Lasă deoparte salata cel puţin 15 minute.

Taie baghetele în două pe lungime şi întinde pateul pe jumătatea de jos. Aşază deasupra salata preparată anterior, castravetele şi carnea de curcan. Amestecă maioneza cu ardeiul iute tocat şi pune linguri de maioneză deasupra.

Presară frunzele de mentă şi feliile de ardei iute. Strânge sandviciul şi serveste.

Sandwich cu carne de curcan si salata de morcovi

Sandwich_cu_carne_de_curcan_si_salata_de_morcovi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.