Sandvis de inghetata

Printeaza

O reteta de Sandvis de inghetata din: oua, faina, zahar farin, unt, cacao, vanilie, caramele si bomboane de ciocolata.

Ingrediente:Sandvis de inghetata

  • 2 oua
  • 100 g faina
  • 100 g zahar farin
  • 100 g unt
  • 20 g cacao
  • vanilie

umplutura:

  • 500 ml inghetata
  • caramele – tocate bucatele
  • bombonele de ciocolata

 

Mod de preparare:

Se bat albuşurile spumă. Se adaugă zahărul şi vanilia şi se bat în continuare până când se întăresc din nou. Se pun gălbenuşurile şi untul moale. Când sunt bine omogenizate se adaugă făina şi cacaua cernută şi se amestecă uşor cu furculiţa.

Se unge tava cu untşi se pune câte 1/2 de linguriţă din compoziţie, din 3 in 3 cm. Se coc 15 minute lafoc moderat. Imediat ce se scot din cuptor, sedesprindcu lama cuţitului de tavă şi se pun pe un platou.

Intre două fursecuri se pun 1 -2 linguri de îngheţată şi se decoreazăcu bombonele de ciocolată şi caramele tocate.

Sandvis de inghetata

Sandvis de inghetata

Pofta buna!

 

 

1 comentariu

  1. A fost bun? Ca-mi surade

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.