Sandviş cu salată de peşte

Printeaza

Sandviş cu salată de peşte

Sandviş cu salată de peşte

Ingrediente:

  • două conserve de ton in ulei
  • ciuperci
  • un fir de praz
  • 100 ml maioneză
  • 100 ml smântână
  • 300 g cartofi
  • 100 g boabe de porumb
  • două baghete
  • mărar
  • salată verde
  • 50 g capere
  • o lămâie
  • sare, piper
  • castraveţi muraţi

Preparare:

Cartofii se curăţă de coajă, se spală şi se fierb. Se taie în cubuleţe şi se pun într-un castron împreună cu boabele de porumb, prazul tocat mărunt, o conservă de ciuperci tăiate în felii şi caperele.

Se adaugă smântâina şi maioneza, se toarnă sucul de lămâie şi se condimentează. Se scoate tonul din ulei, se scurge şi se taie în bucăţi mai mici.

Se pune peste celelalte ingrediente, se amestecă, se acoperă cu folie alimentară şi se introduce la rece pentru cel puţin 30 de minute.

Se taie baghetele în jumătăţi, apoi în bucăţi egale ca dimensiune. Se pun pe un grătar pentru câteva minute sau se folosesc aşa cum sunt.

Se aşază câte o frunză de salată deasupra, se pune salată de peşte şi se presară verdeaţă tocată.

Sandviş cu salată de peşte

Sandviş cu salată de peşte.jpg

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine acest sandwich. O idee buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.