Sandvis cu pui, rosii si sos pesto

Printeaza

Sandvis cu pui, rosii si sos pesto din: busuioc, seminţe de pin, parmezan, ulei de masline, chifle graham, sos pesto verde, rosii, piept de pui, condimente pentru carnea de pui.

 

Ingrediente: Sandvis_cu_piept_de_pui

  • 3 fire de busuioc bogate în frunze
  • 2 linguri seminţe de pin
  • 2 linguri parmezan ras
  • 70-80 ml ulei de măsline

Pentru sendviş:

  • 3 chifle graham
  • 3 linguri sos pesto verde
  • 3 rosii
  • 3 felii groase de piept de pui
  • condimente pentru carnea de pui

Mod de preparare:

Pregăteşti de acasă sosul pesto: mixezi în blender seminţele de pin, apoi adaugi frunzele de busuioc spălate şi zvântate, mixezi din nou, apoi torni câte puţin ulei de măsline şi continui să mixezi, până obţii o pastă omogenă, în care încorporezi parmezanul ras.

Iei cu tine sosul într-un borcan, în lada frigorifică.

Pe grătarul uns cu ajutorul unei felioare de slănină, aşezi feliile de carne, în prealabil presărate cu condimente pentru carne de pui.

Le frigi câte 2-3 minute pe fiecare parte.

Tai chiflele pe jumătate, în lungime. Le ungi pe ambele părţi cu sosul pesto, apoi aşezi pieptul de pui şi roşiile tăiate în rondele fine.

Strângi bine chiflele şi, dacă doreşti să le menţii calde pentru mai mult timp, le ambalezi în folie de aluminiu.

Sandvis cu pui, rosii si sos pesto

Sandvis_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.