Sandvis cu piept de pui

Printeaza

Sandvis cu piept de pui din: piept de pui, zeama de lamaie, boia, ulei de masline, ciabatta, usturoi, maioneza, frunze de salata.

Ingrediente:Sandvis_cu_piept_de_pui

  • 4 piepti de pui, fara piele
  • zeama de la 1 lamaie
  • 1 lingura de boia
  • ulei de masline, pentru stropit
  • 1 paine ciabatta
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • 4 linguri de maioneza
  • 8 frunze de salata, rupte

 

Mod de preparare:

Taie piepţii de pui pe jumătate, orizontal, şi aşază fiecare piept între două bucăţi de folie alimentară. Bate-i cu un sucitor sau cu ciocanul de şniţele până când ajung la grosimea de 1 cm. Stoarce lămâia peste pui şi presară boiaua. Asezonează carnea şi stropeşte-o cu. puţin ulei de măsline.

Incinge grătarul sau o tigaie-grill. Frige puiul timp de 3-4 minute pe fiecare parte, până când piepţii sunt rumeni şi făcuţi la interior.

Taie ciabatta transversal şi aşaz-o pe grătar, cu partea tăiată în jos, timp de un minut. Amestecă usturoiul zdrobit cu maioneza, apoi întinde sosul pe partea tăiată a celor două felii de ciabatta. Aşază deasupra salata şi puiul şi asezonează puţin, după gust. Taie sandviciul în jumătate înainte de servire.

Sandvis cu piept de pui

Sandvis_cu_piept_de_pui

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.