Sandvis cu piept de pui si branza de vaci

Printeaza

Sandvis cu piept de pui si branza de vaci din: paine neagra, piept de pui, branza de vaci, smantana, usturoi, ridichi rosii, frunze de salata, frunze de varza rosie, sare.

Ingrediente:Sandvis_cu_piept_de_pui_si_branza_de_vaci

  • o paine neagra
  • 4 felii subtiri piept de pui
  • 200 g branza de vaci
  • 2 linguri smantana
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri smantana
  • 2 catei usturoi
  • cateva ridichi rosii
  • cateva frunze salata
  • cateva frunze varza rosie
  • sare

 

Mod de preparare:

Se încinge bine grătarul şi se frig feliile de carne pe ambele părţi. Imediat cum se ia de pe grătar, se presară cu sare, pe ambele părţi, apoi se taie în bucăţi. Brânza de vaci se mixează cu smântână şi usturoiul, după gust. Se potriveşte de sare, având în vedere că şi carnea are deja.

Feliile de pâine se taie în două, formând triunghiuri şi între fiecare două triunghiuri se aşază alternativ puţină salată verde, o jumătate de felie de grătar de pui, cremă de brânză, una-două felioare de ridiche, o foaie de varză roşie, iar un pic de cremă de brânză şi a doua felie de pâine. Se consumă imediat.

Sandvis cu piept de pui si branza de vaci

Sandvis_cu_piept_de_pui_si_branza_de_vaci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.