Sandvis cu ciuperci

Printeaza

Sandvis cu ciuperci din: ulei de masline, ceapa, ciuperci, usturoi, nuci, cimbru, sare de mare, piper, fulgi de ardei iute, lamaie, paine integrala, otet balsamic.

Ingrediente:Sandvis_cu_ciuperci

  • ulei de masline sau unt (pentru vegetarieni)
  • 2 cepe tocate marunt
  • 300 g ciuperci combinate
  • 3 catei de usturoi (2 tocati, unul taiat in jumatate)
  • un sfert de cana de nuci
  • cateva frunze de cimbru
  • sare de mare
  • piper rasnit
  • un varf de fulgi de ardei iute
  • o lamaie
  • 2 felii de paine integrala
  • otet balsamic

 

Mod de preparare:

Feliati ciupercile crude. Frecati-le cu o cârpă, dar nu le spălaţi. Incălziţi uleiul sau untul într-o tigaie si sotati ceapa până începe să se topească. Adăugaţi ciupercile şi gătiţi câteva minute, apoi adăugaţi nucile zdrobite, usturoiul, cimbrul, fulgii de ardei, sare şi piper.

Când ciupercile s-au rumenit frumos, mai adăugaţi un puţin ulei, zeamă de lămâie şi amestecaţi. Intre timp, rumeniţi pâinea şi frecati-o cu usturoi. Turnaţi deasupra ciupercile, garnisiţi cu cimbru şi picuraţi câţiva stropi de otet balsamic.

Sandvis cu ciuperci

Sandvis_cu_ciuperci

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.