Sandvis cu ciuperci si mozzarella

Printeaza

Sandvis cu ciuperci si mozzarella din: usturoi, ciuperci, mozzarella, unt, ulei, patrunjel, patrunjel, sare, bagheta.

Ingrediente:

  • 6 căţei de usturoi
  • 200 g ciuperci champignon mici
  • 100 g mozzarella
  • 1 cub de unt topit
  • 1 lingură de ulei
  • pătrunjel
  • săre
  • 1/2 baghetă

 

Mod de preparare:

Unge feliile de pâine cu unt topit, sărează şi dă-le la cuptor să se rumenească.

Intre timp, căleşte ciupercile (întregi) într-o lingură de ulei. Scoate-le pe o farfurie.

In aceeaşi tigaie, rumeneşte puţin usturoiul tăiat felii.

Scoate feliile de pâine din cuptor şi aşază pe fiecare o bucată subţire de mozzarella, o ciupercă, usturoi prăjit şi pătrunjel tocat.

Sandvis cu ciuperci si mozzarella

Sandvis_cu_ciuperci_si_mozzarella

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

retete

Pateu de Linte: Rețetă Vegană pentru Tartine și Sandvișuri

Pateu de Linte: Rețetă Vegană pentru Tartine și Sandvișuri din: linte, nuci, ulei de masline, suc de lamaie, usturoi, cimbru, paprika afumata, sare, piper. Descoperiți un pateu de linte vegan, o rețetă simplă, dar plină de gust, care va transforma orice tartine sau sandvișuri într-un deliciu sănătos. Combinând textura bogată a lintei cu aroma nucilor […]

retete

Sandviș cu Rucola și Somon Afumat

Sandviș cu Rucola și Somon Afumat din: paine integrala, somon afumat, rucola, crema de branza, lamaie, ceapa rosie, capere, sare, piper. Descoperiți un sandviș ideal pentru prânz, care combină gustul intens al somonului afumat cu prospețimea rucolii și cremozitatea brânzei. Acest sandviș cu rucola și somon afumat este perfect pentru o masă rapidă, dar sofisticată, […]

Sandvisuri cu umplutura

Sandvisuri cu umplutura

Sandvisuri cu umplutura din: carne de pui, maioneza, iaurt, chutney de mango, pasta de curry, coriandru, paine, sare, piper, spanac. Ingrediente: 150 g carne de pui fiartă 2 linguri cu maioneză 2 linguri cu iaurt grecesc 1 lingură cu chutney de mango 1/2 linguriţă cu pastă de curry 1 lingură de coriandru proaspăt tocat mărunt […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.