Sandvis cu branza si sunca

Printeaza

Sandvis cu branza si sunca din: sunca, cascaval, paine, lapte, cascaval, unt, piper.

Ingrediente:Sandvis cu branza si sunca

  • 2 felii şuncă
  • 2 felii caşcaval
  • 4 felii pâine toast
  • 50 ml lapte
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 lingură unt
  • piper

 

Mod de preparare:

Amesteci caşcavalul ras cu laptele şi un praf de piper. Dai feliile de pâine puţin la cuptor şi le ungi cu unt.

Aşezi pe o felie de pâine una de şuncă şi una de caşcaval, pui deasupra cealaltă felie toast şi torni din amestecul de caşcaval ras cu lapte.

La fel procedezi cu celelalte ingrediente, le aşezi într-o tavă şi le dai la cuptorul încins până când se gratinează. Serveşti calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.