Sandviciuri din paine integrală cu cremă de branză

Printeaza

O reteta simpla de Sandviciuri din pâine integrală cu cremă de brânză din: paine toast, crema de branza, telemea de vaca, rosii cherry, ulei de masline extravirgin, rucola, frunze de cimrbu, sare si piper.

Ingrediente:Sandviciuri din paine integrală cu cremă de branză

  • 8 felii de pâine toast integrală
  • 200 g cremă de brânză
  • 100 g telemea nouă de vacă
  • 10 roşii cherry coapte
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • 200 g rucola
  • 2 frunze de cimbru
  • sare şi piper

 

Mod de preparare:

Pune crema de brânză într-un castron şi freac-o până devine omogenă. Adaugă telemeaua sfărâmată, condimentează cu sare, piper, după gust, şi stropeşte cu ule­iul de măsline. Amestecă până la obţinerea unei consistenţe cremoase, omogene.

Spală roşiile cherry şi taie-le în două; presară-le cu un praf de sare, aşază-le pe hârtie absorbantă şi lasă-le să se scurgă apa din ele. Toacă cimbrul şi încorpo- rează-1 în compoziţia de brânză.

Intinde crema pe 4 felii de pâine, aşază deasupra roşiile şi rucola stropită cu puţin ulei de măsline, acoperă cu cele­lalte felii de pâine şi serveşte.

Dacă vrei un preparat mai aromat, usucă roşiile circa 50 de minute în cuptorul încălzit la 120° C şi foloseşte-le când s-au răcit.

Sandviciuri din pâine integrală cu cremă de brânză

Sandviciuri din paine integrală cu cremă de branză

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.