Sandviciuri cu cremă de somon şi branză de capră

Printeaza

O reteta simpla si delicioasa de Sandviciuri cu cremă de somon şi brânză de capră din: paine toast, somon afumat, branza de capra, unt, ulei de masline extravirgin, lapte, ceapa verde, lamaie, sare si piper alb.

Ingrediente:Sandviciuri cu cremă de somon şi branză de capră

  • 1 pungă pâine toast albă
  • 200 g somon afumat
  • 160 g brânză nouă de capră
  • 40 g unt
  • 3 linguri ulei de măsline extra­virgin
  • lapte
  • 50 g civetă sau ceapă verde
  • 1 lămâie
  • sare şi piper alb

 

Mod de preparare:

Taie somonul bucăţele, pune-1 în blender cu un­tul, brânza de capră, uleiul de măsline şi coaja de lămâie. Pasează toate ingredientele până când obţii o cremă. Dacă este nevoie, adaugă câteva picături de lapte pentru a înmuia compoziţia.

Adaugă civeta sau ceapa verde tocată mărunt, sare şi piper, după gust, apoi amestecă totul cu o lingură de lemn. Intinde crema pe jumătate din feliile de pâine, supra­pune celelalte felii şi presează-le bine cu mâinile. Nivelează umplutura pe margini şi taie sandviciurile în formă de triunghiuri.

Inveleşte sandviciurile în folie alimentară ca să nu se usuce pâinea şi pune-le în frigider până în momentul în care le serveşti. Poţi îmbogăţi gustul sandviciurilor cu ceapă murată, ciuperci marinate sau castraveciori în oţet, micşorând însă cantitatea de somon.

Sandviciuri cu cremă de somon şi brânză de capră

Sandviciuri cu cremă de somon şi branză de capră

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.