Saltimbocca

Printeaza

O reteta de saltimbocca din: snitele de porc, salvie, sunca de praga, iarba de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Saltimbocca

  • 4 şniţele de porc (a 160 g)
  • 3 crenguţe salvie
  • 8 felii şuncă de Praga
  • 8 crenguţe iarbă de lămâie
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bu­cătărie, apoi tăiaţi-o în secţiune. Spălaţi salvia şi uscaţi-o. 2 împăturiţi feliile de şuncă şi aşezaţi-le împreună cu câte 1-2 frunze de salvie pe fiecare şniţel. Legaţi-le cu iarba de lămâie.

Aşezaţi totul într-o tigaie grill de aluminiu şi lăsaţi- le la foc mediu cca. 3 minute pe fiecare parte. La final, condimentaţi-le cu sare şi piper.

Saltimbocca

Saltimbocca

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.