Saltimbocca
PrinteazaO reteta de saltimbocca din: snitele de porc, salvie, sunca de praga, iarba de lamaie, sare si piper.
- 4 şniţele de porc (a 160 g)
- 3 crenguţe salvie
- 8 felii şuncă de Praga
- 8 crenguţe iarbă de lămâie
- sare
- piper
Mod de preparare:
Spălaţi carnea, uscaţi-o pe un şervet de bucătărie, apoi tăiaţi-o în secţiune. Spălaţi salvia şi uscaţi-o. 2 împăturiţi feliile de şuncă şi aşezaţi-le împreună cu câte 1-2 frunze de salvie pe fiecare şniţel. Legaţi-le cu iarba de lămâie.
Aşezaţi totul într-o tigaie grill de aluminiu şi lăsaţi- le la foc mediu cca. 3 minute pe fiecare parte. La final, condimentaţi-le cu sare şi piper.
Saltimbocca
Poftă bună!