Saltimbocca (pui cu salvie)

Printeaza

Saltimbocca (pui cu salvie) din: piept de pui, bacon, salvie, unt, cin, supa de pui, faina, sare, piper.

Ingrediente:Saltimbocca

  • 4 fjleuri de piept de pui
  • 4 felii de bacon
  • 8 frunze de salvie
  • 2 linguri cu unt linguri cu vin alb
  • 125 ml supă |e pui
  • 1 linguriţă cu făină
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Sărează şi piperează fileurile de pui pe arnbele părţi. Pune câte o felie de bacon peste fiecare file de pui, apoi aşază deasupra câte două frunze de salvie, prinse cu scobitori.

Topeşte untul într-o cratiţă şi prăjeşte carnea astfel pregătită pe ambele părţi. Când sunt gata, scoate-le pe o hârtie absorbantă, în untul rămas, adaugă făina, supa şi vinul, sărează după gust şi lasă să fiarbă până se îngroaşă.

Acesta va deveni sosul cu care servim bucăţile de saltimbocca.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.