Salsa din ardei, rosii si ceapa

Printeaza

Salsa din ardei, rosii, si ceapa din: ceapă verde, ardei kapia verde, ardei kapia gal­ben, ardei iute verde, roşii, pătrunjel verde, piper măcinat, sare, zeama de lămâie.

 

Ingrediente:Salsa_din_ardei_rosii_si_ceapa

  • 1 ceapă verde
  • 1 ardei kapia verde
  • 1/2 ardei kapia gal­ben
  • l ardei iute verde
  • 2 roşii
  • 2 linguri de pătrunjel verde tocat
  • 1 lingură de piper măcinat
  • 1 lingură de sare
  • zeama de la 1 lămâie

Mod de preparare:

Ceapa şi ardeiul iute se taie inele, iar celelalte legume se taie în bucăţi mici. Se pun toate într-un castron, se adaugă sare, piper şi zeamă de lămâie şi se amestecă bine.

Se pune compoziţia în borcane şi se păstrează la rece. Pot fi servite după trei zile.

Salsa din ardei, rosii, si ceapa

Salsa_din_ardei_rosii_si_ceapa

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.