Salsa de piersici cu menta

Printeaza

Salsa de piersici cu menta din: ceapa de apa, zeama de limete, coaja de limeta, ardei iute, pierisic, menta, sare.

Ingrediente:Salsa_de_piersici_cu_menta

  • jumatate de ceapa de apa tocata marunt
  • zeama si coaja a 2 limete
  • 4 piersici coapte tocate marunt
  • un ardei iute curatat de seminte si tocat marunt
  • 2 linguri de menta (puteti inlocui cu patrunjel)
  • sare dupa gust

 

Mod de preparare:

Combinaţi toate ingredientele într-un vas. Pentru a lua din aroma puternică a cepei, o puteţi tine în zeamă de limetă în timp ce tocaţi restul ingredientelor. Salsa e mai bună după ce a stat la frigider cel puţin jumătate de oră. Astfel, aromele au timp să se întrepătrundă.

Salsa de piersici cu menta

Salsa_de_piersici_cu_menta

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.