Salsa cruda

Printeaza

O reteta de salsa cruda din: ceapa rosie, usturoi, rosii, ardei iute, coriandru, zahar, suc de lamaie verde si sare.

Ingrediente:Salsa cruda

  • 85 g ceapa rosie
  • 3 catei de usturoi
  • 750 g rosii
  • 1-2 ardei iuti verzi, fara seminte si tocati
  • 3 linguri coriandru proaspat tocat
  • 1/2 lingurita zahar
  • sucul de la 3 lamai verzi
  • un praf de sare

 

Mod de preparare:

Ceapa şi usturoiul se toacă foarte mărunt. Roşiile se taie în patru, se scot seminţele cu o linguriţă şi se toacă pulpa. Ingredientele trebuie tocate cu cuţitul, altfel sosul este prea lichid.

Se pun toate ingredientele într-un castron şi se amestecă bine. Se lasă la rece, dar nu mai mult de 1 oră înainte de a se servi, pentru a se păstra aromele.

Salsa cruda

Salsa cruda

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.