Saleuri Raw

Printeaza

Saleuri RawSaleuri Raw

Ingrediente:

  • 250g hrisca hidratata o ora (sau hidratata o ora si incoltita peste noapte)
  • 200g nuci
  • 50g nuci braziliene
  • 3 linguri fulgi de drojdie
  • chimen macinat
  • 1 lingura sare

 

Mod de preparare:

Pui toate ingredientele in blender cu apa cat sa se-nvarta masinaria si procesezi pana ce obti un aluat cremos.

Intinzi aluatul pe hartie de copt in tava deshidratatorului, folosind o punga taiata la colt, o lingurita sau o smecherie de-asta de patiserie.

Presari deasupra ceva chimen sau seminte de mac. Deshidratezi pret de 6-7 ore (sau peste noapte) pe o parte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.