Saleuri cu chimen si cascaval

Printeaza

Saleuri cu chimen si cascaval din: faina, margarina, cascaval, oua, sare, drojdie, lapte, smantana.

Ingrediente:

  • 1 kg faină
  • 250 g margarina
  • 20 g caşcaval
  • 2 ouă
  • 30 g sare
  • chimen
  • 20 g drojdie
  • puţin lapte
  • 1-2 linguri smântână

 

Mod de preparare:

Se frământă bine kilogramul de faină împreună cu sarea, chimenul (o linguriţă), caşcavalul dat prin râzătoare, ouăle întregi, drojdia dizolvată în lapte şi cu 250 g margarină.

Adăugăm 1-2 linguri de smântână şi lăsăm să dospească timp de 2-3 ore. Pentru copt este necesară o formă specială.

 

Pofta buna!

1 comentariu

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.