Saleuri cu branza

Printeaza

Saleuri cu branza din: aluat foitaj, ou, telemea tare, faina.

Saleuri_cu_branza

Ingrediente:

  • 1 aluat foitaj
  • 1 ou
  • 150 g telemea tare
  • 1 lingură făină

 

 

 

 

Mod de preparare:

Dezgheţi aluatul, apoi îl aşezi pe o suprafaţă plană, dată cu făină. Baţi bine oul şi ungi toată suprafaţa foii, apoi presari brânza dată prin răzătoarea mică.

Treci sucitorul pe toată supra­faţa foii, ca să intre brânza în aluat. Tai cu vârful cuţitului fâşii pe lung, apoi pe lat. Dacă se lipeşte aluatul, treci cuţitul prin făină.

Intinzi foaie de copt într-o tavă şi aşezi saleurile. Dai la cuptor şi le ţii până când se rumenesc uşor.

Saleuri cu branza

Saleuri_cu_branza

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.