Salau cu rosii

Printeaza

Salau cu rosii din: salau, rosii, usturoi, vin, ulei, patrunjel, sare, piper.

Ingrediente:Salau cu rosii

  • 1 kg şalău
  • 5 roşii
  • 4 căţei de usturoi
  • 1 pahar de vin
  • ulei
  • 1 legătură de pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Şalăul se curăţă, se taie felii, se sărează şi se pune într-o tavă unsă cu ulei. Se presară cu us­turoi tocat mărunt şi piper şi se lasă la cuptor.

Când peştele s-a rumenit, se adaugă roşiile tăia­te felii şi se mai lasă la cuptor până.se rumenesc roşiile. Se adaugă vinul şi se presară pătrunjel tocat mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.