Şalău cu legume

Printeaza

Şalău cu legume din: file de salau, rosii, morcovi, dovlecei, ceapa, condiment pentru peste, coriandru, busuioc, ulei, apa, sare si piper.

Ingrediente:Salau_cu_legume

  • 800 g file de salau
  • 2 rosii
  • 3 morcovi
  • 2 dovlecei
  • o ceapa alba
  • o lingura condiment pentru peste
  • cateva fire coriandru
  • cateva fire busuioc
  • o lingura ulei
  • 1/2 l apa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se taie pestele bucăţi care se pun la prăjit în ulei, într-o cratită, la foc mic. Intre timp, morcovii se taie bastonase cât mai subţiri, la fel si dovleceii, iar ceapa se taie peştişori şi se adaugă toate peste peşte. Apa se clocoteşte şi se pune în ea condimentul de peste.

Supa de peste se toarnă în cratiţă, se adaugă sare, piper, coriandru şi busuioc si se pun roşiile date pe râzătoare.

Se lasă la fiert 15 minute, la foc mic, mişcând cratita din când în când.

Şalău cu legume

Salau_cu_legume

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • file de salau

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.