Salau aromat cu unt si busuioc

Printeaza

Salau aromat cu unt si busuioc din: salau, vin alb, salvie, busuioc, patrunjel, maghiran, ceapa, usturoi, coriandru, sare, piper.

Ingrediente:Salau_aromat_cu_unt_si_busuioc

  • 4 bucăţi de şalău
  • 100 ml vin alb
  • salvie
  • busuioc
  • pătrunjel
  • măghiran
  • o ceapă mică
  • 2 cătei de usturoi
  • seminţe de coriandru
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se face o marinată din: ulei de măsline, vin, măghiran, salvie, busujoc, pătrunjel, ceapă, usturoi, coriandru, sare şi piper. Se lasă bucăţile de şalău la marinat 2-3 ore, apoi se împachetează în folie de aluminiu şi se pun pe grătar.

Se amestecă untul cu busuioc, se pune in folie şi se bagă la congelator.

Salăul se serveşte pe pat de legume la tigaie. Se ornează cu untul cu busuioc tăiat rondele.

Salau aromat cu unt si busuioc

Salau_aromat_cu_unt_si_busuioc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Gabriela Ursache

    Vreau si eu din salaul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.