Retete video: Cum se prepara salata de legume gratinate cu sos de mozzarella
Salatele sunt preparate culinare care pot fi servite ca aperitive, garnituri sau chiar ca mâncare principală. Acestea constau în general dintr-o combinație de legume proaspete, adesea combinate cu ierburi, fructe, proteine, dressing-uri și alte ingrediente, pentru a crea un gust echilibrat și delicios.
Salatele sunt apreciate pentru versatilitatea lor, fiind disponibile într-o gamă largă de arome, texturi și combinații.
Salata cu vinete si branza fripta din: vinete, branza, coaja de lamaie, ulei de masline, otet balsamic alb, suc de lamaie, frunze de salata verde, piper. Ingrediente: 3 vinete lunguiete…
Salata cu taitei si castravete din: suc de limette, zahar, otet de orez, ulei de floarea soarelui, ulei de susan, ardei grasi, castravete, taitei de hrisca, frunze de busuioc, piept…
Salata cu rosii si avocado din: rosii, ceapa, coriandru, suc de lamaie, sare, piper, avocado. Ingrediente: 1/2 cana rosii, cuburi 1/4 ceasca ceapa, tocata 1/4 ceasca coriandru, tocat 1…
Pepene cu telemea si ruccola din: cimbru, suc de lamaie, otet de mere, ulei de masline, pepene verde, salata verde, ruccola, telemea de vaca, masline, seminte de dovleac, seminte de…
Salata de fructe cu sos de iaurt si seminte de mac din: seminte de mac, lapte, iaurt, miere, banana, portocala, afine, capsuni, struguri, suc de lamaie. Ingrediente: 2 linguri…
Salata usoara de vara din: castraveti, rosii cherry, ardei gras, telina, salata creata, parmezan, ulei de masline, suc de lamaie, patrunjel, spaghete, sare, piper. Ingrediente: 2 castraveti, felii 1…
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.