Salata vranceana cu fasole alba si fulgi de porumb

Printeaza

Salata vranceana cu fasole alba si fulgi de porumb din: fasole albă, ceapă, oţet, ulei, fulgi de porumb, mărar, sare.

 

Ingrediente:Salata vranceana cu fasole alba si fulgi de porumb

  • 1 kg fasole albă
  • 500 g ceapă
  • 75 ml oţet
  • 150 ml ulei
  • 200 g fulgi de porumb
  • 2 legături mărar
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Fasolea fiartă se limpezeşte cu apă rece. La fel şi ceapa tăiată felii.

Se amestecă uşor, se potriveşte gustul cu sare, oţet, ulei şi verdeaţă. Se aşează în vasul de servire.

In momentul servirii, se pun fulgi de porumb

 

Salata vranceana cu fasole alba si fulgi de porumb

 

retete

Salata de ridichi cu fasole verde

Salata de ridichi cu fasole verde din: fasole verde, bacon, ceapa, otet, indulcitor, sare, piper. Rețetele low-carb sunt concepute pentru a reduce aportul de carbohidrați și sunt adesea folosite în dietele de slăbire sau în gestionarea anumitor condiții de sănătate, cum ar fi diabetul. Acestea pun accent pe consumul de proteine și grăsimi sănătoase, reducând […]

 

retete

Salată de fasole boabe cu ton și legume

Salată de fasole boabe cu ton și legume din: fasole boabe, ton, ceapa rosie, ardei gras, rosie, ulei de masline extravirgin, zeama de lamaie, sare, piper, oregano.   Ingrediente: 1 cană de fasole boabe fiartă și scursă (aproximativ 200g) 1 conservă de ton în apă (aproximativ 150g), scurs și desfăcut în bucăți 1/2 ceapă roșie, […]

 

retete

Salată de fasole cu legume și dressing de ierburi

Salată de fasole cu legume și dressing de ierburi din: fasole boabe, ardei gras, castravete, ceapa rosie, masline, branza feta, ulei de masline extravirgin, suc de lamaie, usturoi, ierburi proaspete, sare, piper. Această salată este sănătoasă, plină de arome și se prepară rapid.   Ingrediente: 1 cană de fasole boabe (poate fi fasole roșie, neagră […]

 

Retete

Salată picantă de fasole

Salată picantă de fasole din: ulei, ceapa rosie, usturoi, fasole boabe, linte, patrunjel, fulgi de ardei iute, chimen, coriandru, marar, cimbru. Ingrediente: ulei ceapa rosie 4 catei de usturoi 600 g fasole boabe din conserva 200 g linte fiarta patrunjel tocat fulgi de ardei iute chimen coriandru marar cimbru   Mod de preparare:   Se […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.