Salată verde cu piept de curcan

Printeaza

O reteta savuroasa de salata verde cu piept de curcan din: salata verde, para, morcovi, piept de curcan, iaurt, branza de mucegai, suc de lamaie, sare si piper.

Ingrediente:Salată verde cu piept de curcan

  • 75 g salata verde
  • 1 para
  • 100 g morcovi
  • 50 g piept de curcan feliat (fiert sau la gratar)
  • 150 g iaurt cu 0% grasimi
  • 30 g branza cu mucegai
  • suc de lamaie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spala para, se taie in sferturi si se inlatura cotoarele. Se taie in bucati foarte mici.

Se curata morcovii si se taie in felii subtiri. Se spala salata, se usuca si se taie marunt.

Se amesteca legumele si fructul cu salata verde.

Se serveste cu iaurtul amestecat cu branza cu mucegai rasa si cu sucul de lamaie. Se asezoneaza cu sare si piper dupa gust.

Salată verde cu piept de curcan

Salată verde cu piept de curcan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.