Salata verde cu rosii coapte pe gratar

Printeaza

Salata verde cu rosii coapte pe gratar

Salata verde cu rosii coapte pe gratar din: rosii, ulei de masline, otet, mustar, salata, branza de burduf.

Ingrediente:

  • 8 rosii
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 linguri otet de mere
  • 2 lingurite mustar
  • 1 salata verde
  • 100 g branza de burduf,sfaramata

 

Mod de preparare:

Tineti rosiile pe gratar timp de 10 minute, pana cand sunt bine fripte. Frecati uleiul cu mustarul si cu otetul si presarati un praf de sare.

Spalati si scurgeti de apa frunzele de salata. Asezati-le intr-un vas si turnati deasupra sosul.

Asezati deasupra rosiile, presarati branza si un praf de piper negru (proaspat macinat) si serviti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.