Salata verde cu ridichi

Printeaza

Salata verde cu ridichi din: fileuri de ansoa, mustar cu boabe, otet de vin rosu, zeama de lamaie, zahar, ulei de masline, rucola, untisor, mere, ridichi, parmezan.

Inrgediente:Salata_verde_cu_ridichi

  • 4 fileuri de ansoa, scurse de lichid
  • 1 lingura mustar cu boabe intregi
  • 1 lingura otet de vin rosu
  • zeama de la 1/2 lamaie
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei de masline
  • 100 g rucola
  • 100 g untisor
  • 2 mere mici, taiate felii subtiri si stropite cu zeama de lamaie
  • 2 legaturi ridichi, taiate felii
  • 50 g parmezan razuit

 

Mod de preparare:

Zdrobeşte anşoa pâna devin pastă. Adaugă muştarul, oţetul, zeama de lămâie, zahărul şi uleiul ;i amestecă până când se leagă ca o smântână. Adaugă sare şi piper şi lasă deoparte.

Inainte de a servi, într-un bol larg presară frunzele de salată, feliile de măr şi ridiche şi stropeşte cu vinegreta cremoasă. Presară brânza şi serveşte.

Salata verde cu ridichi

Salata_verde_cu_ridichi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.