Salata verde cu ciuperci crude si ciuperci calde

Printeaza

O reteta de salata verde cu ciuperci crude si ciuperci calde din: salata verde, ciuperci, stafide aurii, unt, ulei de masline, otet balsamic, mustar, miere, tarhon, sare si piper.

Ingrediente:

  • salată verde
  • ciuperci (champignons)
  • 500 g stafide aurii
  • o lingură unt
  • o lingură ulei măsline
  • două linguri oţet balsamic
  • o lingură muştar
  • o lingură miere
  • o lingură tarhon
  • o linguriţă sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Rupi salată fâşii, după ce-ai spălat-o în apă rece, frunză cu frunză. Amesteci într-o sticlă cu dop uleiul şi oţetul balsamic până se omogenizează şi dai Ia rece, ca să acoperi la sfârşit salata. Grătăreşti câte două pălării de ciupercă de porţie, un minut cu gura în jos, după care le întorci şi le mai laşi trei minute, date cu sare şi piper.

Freci muştarul cu miere şi tarhon şi umpli pălăriile cu o linguriţă. Aşezi apoi în fiecare câteva stafide şi pui deoparte. Ciupercile rămase le tai felii şi le amesteci într-un bol cu salată verde.

Aşezi deasupra ciupercile umplute şi acoperi cu dressingul de la rece.

Salata verde cu ciuperci crude si ciuperci calde

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • salată de ciuperci crude
  • salata verde cu ciuperci crude
  • salata cu ciuperci crude

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.