Salata de ton cu fasole verde si cartofi

Printeaza

Salata de ton cu fasole verde si cartofi din: cartofi, fasole verde, ceapa rosie, masline, salata verde, rosii, oua, ton, sare, piper, otet balsamic si ulei de masline.

Ingrediente:

  • 6 cartofi
  • 300 g fasole verde
  • o ceapa rosie
  • 200 g masline
  • o salata verde
  • 3 rosii
  • 4 oua
  • 300 g ton in ulei de masline
  • sare
  • piper
  • otet balsamic
  • ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii şi se fierb în apă cu sare. Fasolea verde se curăţă şi se fierbe şi ea. Cartofii fierţi se curăţă de coajă, se taie rondele şi se pun împreună cu fasolea fiartă într-un bol tapetat cu frunze de salată verde.

Se adaugă ceapa roşie tăiată solzişori, roşiile, măslinele şi tonul scurs în prealabil. Separat, se fierb ouăle, apoi se curată şi se taie rondele care se adaugă peste salată.

Se potrivesc cu sare şi piper, se stropesc cu uleiul de măsline şi cu oţet balsamic.

Salata de ton cu fasole verde si cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.