Salata de ton cu avocado

Printeaza

O reteta de salata de ton cu avocado din: avocado, ton, rosii, ceapa, branza telemea, fulgi de migdale, ulei de masline si zeama de lamaie.

Ingrediente:Salata de ton cu avocado

  • 1 avocado
  • 1 cutie de ton bucati
  • 2 rosii
  • 1/2 ceapa
  • 100 g branza telemea
  • cativa fulgi de migdale
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 lingura cu zeama de lamaie

 

Mod de preparare:

Spală fructul de avocado, şterge-l cu un şer­vet şi taie-l pe lungime, de jur împrejur.

Ţine-l între palme, răsuceşte-l încet, desprinde ju­mătăţile şi îndepărtează sâmburele.

Desfă cutia cu ton, scurge-o de ulei şi răs- toarn-o într-un castron, Adaugă ceapa to­cată fin, roşiile decojite şi tăiate în cubuleţe şi pulpa de avocado.

Stropeşte cu ulei de măsline şi zeamă de lămâie şi potriveşte gus­tul de sare.

Umple jumătăţile de avocado, presară fulgii de migdale şi brânza rasă.

Serveşte imediat, deoarece pulpa de avocado se oxidează şi îşi schimbă foarte repede culoarea.

Salata de ton cu avocado

Salata de ton cu avocado


Pofta buna!


Salata de ton cu crutoane

Salata de orez cu ton

Salata de orez cu ton din: orez, ton, ardei, rosie, castraveti, patrunjel, ulei, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 200 g orez cu bobul lung 1 cutie ton în suc propriu 1/2 ardei gras roşu 1 roşie mare 2 castraveţi mici câteva fire pătrunjel 3 linguri ulei zeamă de lămâie sare piper   Mod de preparare: Speli […]

Salata de ton cu capere

Salata de ton cu orez si morcovi

Salata de ton cu orez si morcovi din: ton, orez, ceapa, morcovi, sare, piper, ulei, mustar, patrunjel. Ingrediente: 1 cutie cu ton 1 ceapă 1 ceaşcă mare cu orez sare piper 2 morcovi fierţi 1 ceaşcă mare cu ulei 1 lingură cu muştar pătrunjel tocat   Mod de preparare: Alegeţi orezul, spălaţi-l în două-trei ape, […]

Salata de ton

Salata de ton cu verdeata

Salata de ton cu verdeata din: ton, orez, ceapa, morcovi, sare, piper, ulei, mustar, patrunjel. Ingrediente: 1 cutie cu ton 1 ceapă 1 ceaşcă mare cu orez sare piper 2 morcovi fierţi 1 ceaşcă mare cu ulei 1 lingură cu muştar pătrunjel tocat   Mod de preparare: Alegeţi orezul, spălaţi-l în două-trei ape, puneţi-l la […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.