Salată Thai de morcovi şi ridichi
PrinteazaO reteta de salata thai de morcovi si ridichi din: sos dulce de chilli, coaja si suc de lime, sos de peste, salata verde, morcovi, ridichi, ceapa verde si coriandru.
- 4 linguri sos dulce de chilli
- coaja rasa de la 1 lime si 2 linguri de zeama
- 1 lingurita sos de peste
- 1 salata verde, cu frunzele desfacute
- 2 morcovi, taiati in bastonase
- 10 ridichi, feliate
- 4 cepe verzi, taiate pe diagonala
- 1 mana coriandru, tocat grosier
Mod de preparare:
Se amesteca sosul de chilli cu sosul de peşte, coaja şi sucul de lime şi se obţine astfel sosul pentru salată. Se pun frunzele de salată într-un bol încăpător. Se amestecă toate celelalte ingrediente şi sosul chiar înainte de a servi, pentru a rămâne crocante şi proaspete, apoi se adaugă peste frunzele de salată verde.
Salată Thai de morcovi şi ridichi
Pofta buna!