Salata tarcata

Printeaza

O reteta de salata tarcata din: untisor, rucola, fenicul, morcovi, ardei gras, ridichi, arpagic verde, otet de mere, ulei extravirgin de masline, sare si piper.

Ingrediente:Salata tarcata

  • 50 g untişor
  • 1 legătură de rucola
  • 1 fenicul
  • 1 morcov
  • 1 ardei gras galben
  • 6 ridichi
  • 10 fire de arpagic verde
  • 2 linguri de oţet de mere
  • 4 linguri de ulei extravirgin de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi spălaţi rucola şi untişorul, scurgeţi-le bine şi puneţi-le pe un platou încăpător. Spălaţi şi curăţaţi legumele, tăiaţi-le felii subţiri şi adăugaţi-le deasupra. Spălaţi arpagicul verde şi tocaţi-l mare, presăraţi-l deasupra celorlalte şi amestecaţi bine totul.

Preparaţi o vinegretă bătând cu o furculiţă ulei extravirgin de măsline, oţet, un praf de sare şi unul de piper. Asezonaţi salata cu vinegretă, amestecaţi iar şi serviţi.

Salata tarcata

Salata tarcata

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.