Salata taraneasca italiana

Printeaza

Salata taraneasca italiana din: ceapa, ardei, rosii, masline negre, branza de oaie, ulei de masline, otet, sare, piper, zahar, usturoi.

Ingrediente:

  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosii
  • 1/2 ardei verde
  • 2 rosii
  • 50 g masline negre
  • 100 g branza de oaie taiata cubulete
  • 4 lingurite ulei de masline
  • 2 lingurite otet
  • sare
  • piper
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita usturoi tocat

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie cubuleţe foarte fine, la fel ardeiul şi roşia, după ce a fost curăţată de pieliţă. Legumele se amestecă cu atenţie cu măslinele şi brânza de oaie într-un castron îndeajuns de mare.

Salata se drege cu ulei de măsline, oţet, sare, piper şi zahăr, se lasă la frigider să se pătrundă 10-15 minute, se gustă încă o dată şi se serveşte presărată cu usturoi verde tocat.

Salata taraneasca italiana

Salata_taraneasca_italiana

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.