Salata cu sunca de curcan

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu:sunca de curcan, cartofi, ceapa, salata verde, ulei de masline, otet de mere, mustar, oregano uscat, sare, piper.

Ingrediente:Salata_cu_sunca_de_curcan

  • 250 g şuncă de curcan
  • 4 cartofi potriviţi
  • 1 ceapă potrivită
  • 1 frunză de salată verde

Ingrediente  sos:

  • 3 linguri ulei de măsline
  • 1 lingură oţet de mere sau zeamă de lămâie
  • 2 linguriţe muştar
  • oregano uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în  coajă, se scurg de apă, se curăţă de coajă, se ta­ie bucăţi mari şi se pun într-o salatieră.

Se taie sunca fasii, ceapa rondele subtiri si se amesteca cu cartofii. Se adauga salata tocata marunt (cum se toaca verdeata).

Separat, se amesteca uleiul de masline cu otetul de mere, cu mustarul, oregano, sare si piper, dupa gust.

Se toarna sosul obtinut peste salata, se amesteca si se serveste.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Arata bine

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.