Salată cu sparanghel şi cartofi

Printeaza

O reteta de salata cu sparanghel si cartofi din: cartofi, sparanghel, maioneza, suc de lamaie, ceapa verde, sare, piper si patrunjel.

Ingrediente:Salată cu sparanghel şi cartofi

  • 1 kilogram de cartofi, curăţati de coajă şi tăiaţi pe jumătate
  • 2 buchete de sparanghel
  • 1/2 ceaşcă (1450 de grame) cu maioneză
  • 2 linguri cu suc de lămâie
  • 2 cepe verzi, tocate mărunt
  • sare şi piper negru
  • 1/3 ceaşcă cu pătrunjel tocat

 

Mod de preparare:

Pune cartofii in apa şi lasă-i la fiert timp de aproximativ 15 minute. După ce s-au fiert, lasă-i la răcit. Între timp, opăreşte sparanghelul în apa fierbinte, apoi pune-l in apă rece. Scoate-l şi lasă-l să se scurgă.

Pentru sos, amestecă maioneza, sucul de lămâie, ceapa verde, sarea şi piperul într-un vas mic. Aşază cartofii şi sparanghelul pe un platou şi presară pătrunjelul peste. Se serveşte cu sosul de maioneză.

Salată cu sparanghel şi cartofi

Salată cu sparanghel şi cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.