Salata siciliana

Printeaza

Salata siciliana

Ingrediente:Salata siciliana

  • 500 gr. cartofi copti
  • 500 gr. mere cretesti
  • 400 gr. Telina
  • pt maioneza
  • 1 ou
  • 120 gr. Ulei
  • ½ lamaie
  • sare, piper

Mod de preparare:

Cartofii bine spalati si uscati se coc in cuptor. Se curata calzi, se lasa sa se raceasca si se taie.

Telina, curatata si spalata, se taie foarte subtire, ca taiteii. Merele se curata si se taie felii. Se amesteca toate intr-o salatiera.

Se prepara maioneza si se amesteca cu celelalte. Salata se poate consuma si a doua zi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.