Salata ruseasca cu patrunjel

Printeaza

Salata ruseasca cu patrunjel din: cartofi, morcov, ciuperci, telina, castraveti, maioneza, patrunjel, sare.

Ingrediente:Salata_ruseasca_cu_patrunjel

  • 5-6 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 cutie cu ciuperci
  • 1 ţelină mică
  • 2 castraveţi muraţi
  • 200 g maioneză
  • pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Spală cartofii şi pune-i la fiert în apă cu un praf de sare. Separat, fierbe morcovul.şi ţelina. După ce s-au fiert cartofii, curăţă-i de coajă, taie-i cubuleţe şi pune-i într-un vas.

Peste cartofi, pune morcovul tăiat rondele şi ţelina cubuleţe. Adaugă ciupercile scurse de zeamă şi tăiate cât mai mărunt şi castraveţii cubuleţe.

Incorporează maioneza, potriveşte gustul de sare şi aromatizează cu pătrunjel tocat mărunt. Lasă la rece 15 minute.

Salata ruseasca cu patrunjel

Salata_ruseasca_cu_patrunjel

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.