Salata rusa cu peste si legume

Printeaza

Salata rusa cu peste si legume din: morcovi, cartofi, ouă, mazăre sau un pumn de mazăre congelată, fasole verde, peşte în ulei, maioneză, sare, ceapă.

 

Ingrediente:Salata rusa cu peste si legume

  • 2 morcovi
  • 3 cartofi
  • 2 ouă
  • 1 conservă mică de mazăre sau un pumn de mazăre congelată
  • 1/2 conservă mică de fasole verde
  • 1 conservă de peşte (la alegere) în ulei
  • maioneză dintr-un ou sau la borcan
  • sare
  • 1/2 ceapă

Mod de preparare:

Cureţi morcovii şi cartofii, îi speli bine şi îi tai cubulete. Pui cartofii la fiert împreună cu morcovii şi ouăle în apă cu sare.

Când sunt aproape fierte, adaugi mazărea şi fasolea, tăiate bucăţi mai mici.

Laşi legumele să mai fiarbă încă 5 minute. Când sunt fierte, strecori legumele şi le pui într-un castron.

Cureţi ouăle şi le tai cubuleţe, apoi le adaugi peste legume.

Tai ceapa mărunt şi o adaugi peste legume. La final, pui sare după gust şi adaugi şi maioneza.

Amesteci toate ingredien­tele şi le aşezi pe un platou de servit. Ornezi salata cu măsline negre.

Salata rusa cu peste si legume

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buan salata cu peste

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.