Salata rucola cu piept de pui

Printeaza

Salata rucola cu piept de pui din: piept de pui, unt, rosii, castraveti, salata rucola, salata verde, mango, mustar, miere, ridiche, piper si sare.

Ingrediente:Salate_2

  • 1 piept de pui de 600 g
  • 100 g unt
  • 3 rosii potrivite
  • 2 castraveti
  • 200 g salata rucola
  • 1 salata verde
  • 1 mango
  • 2 linguri mustar
  • 3 linguri miere
  • 1 legatura ridiche rosie
  • 1/4 lingurita piper macinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui şi tai bucăţi potrivite. Pui într-o tigaie adâncă untul, apoi bucăţile de carne şi le pră¬jeşti puţin, după care stingi cu foarte puţină apă, lăsând vasul acoperit, la foc mic să fiarbă înăbuşit. Condimentezi cu sare şi piper. Când s-au înmuiat puţin bucătile de carne, dai vasul deoparte.

Speli roşiile şi castraveţii şi îi tai rondele. Speli salata verde şi rucola, le laşi într-o strecurătoare să se scurgă, după care le rupi bucăţi mici cu mâna. Intr-un bol mare de sticlă pui salata rucola, feliile de roşii, castraveţii şi amesteci cu o spatulă de lemn.

Adaugi şi fructul de mango tăiat bucăţi mici. Intr-un bol mic freci muştarul cu mierea şi torni peste salată, iar ultima dată adaugi bucăţile de piept de pui. Ornezi cu câteva ridichi roşii.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.