Salată de roşii uscate

Printeaza

O reteta de salata de rosii uscate din: paste, ulei, usturoi, seminte de pin, rosii uscate si frunze de busuioc.

Ingrediente:Salată de roşii uscate

  • 300 g paste scurte
  • 3 linguri ulei de la rosiile uscate conservate
  • 2 catei de usturoi
  • 80 g seminte de pin
  • 200 g rosii uscate conservate in ulei
  • 10 frunze de busuioc

 

Mod de preparare:

Se fierb pastele în apă cu sare, conform indicaţiilor de pe amba­laj. între timp se încinge ulei într-o tigaie; se căleşte usturoiul tocat; se scoate şi se aşază într-un cas­tron. Se prăjesc seminţele de pin si se pun deoparte.

Se scot din ulei rosiile uscate; se lasa sa se scurga, pastrand uleiul in care au stat. Rosiile se taie bucati.Se scurg pastele si se trec prin jet de apa rece; se lasa din nou sa se scurga. Se pun in castronul cu usturoi; se presara rosiile uscate, se toarna ulei, se sareaza si se pipereaza.

Se rup fasii de busuioc si se presara deasupra. Se adauga semintele de pin; se repartizeaza in boluri si se servesc.

Salată de roşii uscate

Salată de roşii uscate

Pofta buna!

 

 

Incoming search terms:

  • salata cu rosii uscate

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.