Salata de rosii coapte cu mozzarella si busuioc

Printeaza

Salata de rosii coapte cu mozzarella si busuioc din: rosii coapte, mozzarella, busuioc, ulei de masline, otet balsamic.

Ingrediente: Salata_de_rosii_coapte_cu_mozzarella_si_busuioc

  • 4 roşii coapte, feliate
  • 300g de mozzarella, feliată subţire
  • 1 mână de frunze de busuioc, tocate, plus câteva frunze întregi pentru garnisit
  • puţin ulei de măsline, pentru servit
  • oţet balsamic

 

 

Mod de preparare:

Pe un platou, aranjează felii de mozzarella şi roşii, alternativ.

Presară frunzele tocate de busuioc, apoi stropeşte salata cu ulei de măsline şi oţet balsamic.

Asezonează, după gust.

La final, garniseşte cu frunzele întregi de busuioc.

Salata de rosii coapte cu mozzarella si busuioc

Salata_de_rosii_coapte_cu_mozzarella_si_busuioc

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Ce bine arata salata de rosii coapte

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.