Salata de rosii si ceapa

Printeaza

Se spală 1 kg de roşii de mai multe tipuri şi se taie în bucăţi de dimensiuni similare – roşiile cherry în jumătăţi, roşiile mari în sferturi. Se adaugă 1 ceapă roşie tăiată fin. Se amestecă 2 linguri de muştar cu boabe cu 2 linguri de oţet sherry şi 2 linguri de miere, sare şi piper.

Se toarnă peste salată cu cel mult două ore înainte de servire.

Salata de rosii si ceapa

Salata de rosii si ceapa

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.